Monday, March 31, 2014

MH370 @ nama sebenarnya 9M-MRO

Salam,

Sebenarnya...korang takkan dpt apa2 maklumat berbentuk spekulasi yg mnyebabkan 'rating' blog mummy menjulang ke hapee...heehee

Kat cni mummy cuma nak meluahkan rasa sedih & sayu yg bukan aje family member's crew&passenger... tetapi kami rakyat Malaysia & seluruh dunia berdukacita ttg kejadian MISTERI ini...cukup misteri bagi aku..dan sesiapa sahaja yg mengikutinya.. [aku xpernah jemu amik tahu]

Macam2 spekulasi kluar...kdg2 logik...yg x logik lagi melambak....huh!


Aku cuma mampu berdo'a semoga Allah memberi petunjuk... [sehingga kini 25 hari kehilangannya..petunjuk masih samar2] Semoga berlaku keajaiban..walaupon Perdana Menteri  Malaysia sendiri telah mengumumkan... "MH370 berakhir di selatan Lautan Hindi" [MH370 was ended in southern India Ocean] Sedih skali ble mendengar berita tuu....

Aku memang emosi la masa 1-2 minggu kehilangan pesawat ni...


menjadi tanda tanya..

terkenang kenangan ketika naik flight..

Jd risau..hairan..pelik.. sbb kejadian mcmni jarang berlaku..Jika ia terhempas...


di mana bangkainya? 

kenapa sehingga kini kte x dpt mengesan 'kotak hitam'???
 

Dan ini semua ujian Allah S.W.T wat kita rakyat Malaysia...supaya hati kita lebih dekat dgn-Nya.Semuanya berbalik kepada Penciptanya...Pencipta kita mampu melakukan apa sahaja atas kehendakNya..renungkan sejenak..betapa kerdilnya kita...

Allahurabbi..semoga MISI MENCARI DAN MENYELAMAT (SAR) akan dipermudahkan olehNya..

Amin :')

Lot's of luv,

Mummynab&nad


No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...