Saturday, November 14, 2015

Konvokesyen Tadika Pasti 2015

Assalamualaikum,

Tahniah anak2 mummy..sebab dah BERJAYA habiskan pembelajaran bagi sesi 2015. Tahun depan sambung lagi yer..ni belum FINAL GRADUATION taw...

Nabeela ada setahun lagi sebelum FINAL year.
.
.
Nadeera ada dua tahun lagi untuk betol betol GRADUATION..heehee... =)


Persembahan daripada Tadika Al Azhar...1 buah lagu Nasyid, lagu sekolah dan
lagu AEIOU =)


Nabeela jalan nak pi amik sijil & cenderahati


Nadeera terima sijil & cenderahati

Ada orang dah sangatttt boring...sama tak muka???
Happy for U dear =)
Alhamdulillah, selesai............................Panjang umuq, jumpa next year... Love Nabeela, Nadeera, Razin and apaknye sekali.. =D


- Al Kisah mummy nab & nad -

Wednesday, November 11, 2015

INSTANT SHAWL DUA MUKA @ArRana Shop


New!!! Instant Shawl Dua Muka

Material : Chiffon & Moscrepe

Colour : 2 colour

PROMOSI NOVEMBER 2015!!!

bukan RM50, bukan RM40...tapi..

RM30 termasuk postage taw!!!












Like FB page : Arrana Shop
Instagram : @arrana.shoppe
Untuk pembelian/sebarang pertanyaan : Whatassp +6019-6800226

SHAWL CHIFFON UPDATES!

Assalamualaikum,

Calling for #shawllover!!!!

Kat sini korang leh dapatkan shawl ala2 [inspirasi] kek nis a.k.a Hanis Zalikha.



Berikut adalah color shawl yang 'still available'!

Siapa yang suka something flowy, simple but nice...JIMAT..sehelai selendang boleh digayakan pelbagai cara ikut kreativiti masing2.












Material : Quality Chiffon
 
Saiz : 2 meter panjang (approx.)
*tepi bersegi
*Jahitan kelim tepi
**warna random
Harga : RM 15.00  sehelai
*postage RM6 sm /RM10 ss utk 1-3 helai

PROMOSI OKTOBER!!!! [SEMENTARA STOK MASIH ADA]

Beli 5 HELAI SHAWL KEKNIS PERCUMA POSTAGE TAW!
korang jangan mintak pulak "mana postage..takde pon?" memang nak kena....grrrrrr.


Kalau ada yang berkenan bole la whatassp kita cepat2.
Jom Whatassp +60196800226

Follow INSTAGRAM : arrana.shop

FB PAGE: ARRANA SHOP

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...