Thursday, April 3, 2014

Kemas Rumah : tampal skirting tiles rumah

Salam,

Setelah setahun....[lama gile kot....] bajet lari sehhh..Baru arini kte nak tunjuk...developer tu 'kedekkk' gler..umah aku ni ada tiles tapi kat ruang tamu & dapor je..huuhuu...sedey tul!

Ala..nama pon umah kos sederhana rendah..sume la cut cost kan? Bajet pon tak berapa nak banyak masa masuk umah aritu...berbekalkan 10k jewww utk wat tiles bilik,tabletop,mengecat,wiring&piping.....

Hujung bulan Mac 2014...tu aku kata selepas 1 tahun menginap baru buat 'small renovation'...
Rimas tengok kontraktor sebelum ni pasang tiles..janji nak wat skirting tiles tapi tak buat2 jugak..sampai razin dah nak berjalan...hurmmmmmmmm..sabo jek aku...
Janji manismu... Janji tinggal janji.... Tah hape2!

So...de bajet ckiit...ktorang pon panggil la kontraktor warga indonesia jek..senang...Puas hati aku... Cepat,Cantik,Kemas & upah yg berpatutan... RM350 je siap bahan...utk tiles seluruh ruang tamu... [ x ingat la ukuran ruamg tamu... ] pastu de ckit 'cacat' kt bilik air...dorg tolong cantekkan...

Aku memang puas hati la dengan hasil keje depa...Penduduk area Tangkak bole la kalau nak wat renovation rumah calling2 En Hasan.. nih no tepon... 019-7050059

**suka kalau umah sentiasa cantek, kemas dan bersih....bertabah dengan 3 baby chomel aku..hukhukhuk...**

Layan jap piccas2...yg blom berecattt...
^klu nak tunggu cantek mmg tak post la entry ni....ni jujur pnya entry..wakakaka^

Smile;)
Mummy nab&nad

adoi! dinding.... [abaikan]
Ni 'skirting' bahagian ruang tamu
Pintu bilik
Pintu bilik
Lorong ke dapur

2 comments:

mamaairis said...

hui...ni ha no tipun..mana no tipunnya...hahaahahah...

Norazlina Mummy said...

Haahaa..KC ni pasan jek.... post pakai eblogger android...bebel2 trus post..wakakaka =D

Protein penting untuk mereka yang ingin hamil

Assalamu'alaikum w.b.t, Semua pasangan yang berkahwin mestilah nak dikurniakan cahaya mata kan. Tak kira la seorang atau ramai.. Itu...