Monday, May 15, 2017

Vivix untuk kurus

Assalamualaikum,
Siapa yang tak pernah dengar Vivix?
1st sekali jom kenali apa tu Vivix sebelum kita cerita lebih lanjut kandungan dan fungsi Vivix terutama untuk menguruskan berat badan.
Vivix yg di gelar "tonik ajaib" ni adalah supplemen terbaik no #1 Shaklee.Kandungan utama Vivix adalah resveratrol (sejenis Polyphenol yang dipanggil 'phytoalexin' iaitu sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan sebagai perlindungan tumbuhan tersebut dari penyakit seperti jangkitan kulat,tekanan,kecederaan akibat dirosakkan oleh haiwan,sinar UV atau cuaca yang ekstrim.
Tumbuhan yang paling banyak menghasilkan RESVERATROL adalah anggur muscadine (iaitu bahan utama dalam Vivix).
Anggur muscadine ni juga antara anggur termahal dan spesial kerana saiznya yang besar beserta khasiat dimana ia kaya 'anthocyanins' antioksidan yang tinggi serta menunjukkan kesan anti-tumor.
Tapi apa kaitannya dengan efek kurus bila minum Vivix?
Resveratrol melancarkan pengaliran darah yang membawa oksigen keseluruh badan sekaligus membantu pembakaran lemak dan mengurangkan pengumpulan/penghalang sintesis lemak dalam badan.
Efek lain yang akan dirasai oleh pengamal Vivix yang ingin menguruskan berat badan dimana kurang rasa 'mengidam' macam-macam makanan, perut rasa lebih kenyang sekaligus mengurangkan rasa lapar.Best ke best?
Dah ada dah bukti2 yang menunjukkan mereka bole kurus dengan Vivix.

Jom scroll down.. 

Hubungi Pengedar Sah Shaklee anda,
*untuk beli 2 botol Vivix dengan dapat penjimatan 15-25% serta keahlian percuma sekarang!
Selain berpeluang mendapat CASH BONUS pada bulan berikutnya.
Whatassp 0196800226 Lyna 

Thursday, May 11, 2017

Buat bisnes Shaklee sampai jadi!

Throwback..gambar² yang sempat lyna amik masa pergi Shaklee Convention 2017 di Sunway Hotel & Resort 29 April 2017.
Sepanjang perjalanan balik, terngiang2 pesanan Master Lyna Noh.. "Fokus3!!!"
Tu lar, dulu give up..
Sekarang menyesal :'D
Takpe, tak payah menyesal kesilapan yang lalu.
Jom kita sama-sama mendaki!
bila kita percaya..keajaiban pasti berlaku!
Percaya pada Allah, kerana dia pemberi rezeki & maha mendengar segala do'a hambanya.
.
.
.
Hari ini lyna nak ajak awak2 yang sedang mencari bisnes samada full time atau part time (cari duit poket tambahan) untuk sertai lyna & group dalam bisnes ni.
Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
#ireachfamily
Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR. Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Nau'zubillah :(
Jadi lyna nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group lyna --->
1. COACHING ONE TO ONE
Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, leader dalam group #ireach akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN
Lyna & great leader #ireach akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat dalam bisnes Shaklee.

3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN
Lyna sudah 4 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Lyna & group pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.

4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM
Lyna sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam.

5. MENTOR YANG POSITIF DAN PROAKTIF
Lyna pastikan ahli-ahli group lyna mendapat info dan tips terbaik. Oleh itu lyna akan sentiasa gigih berkongsi ilmu-ilmu yang lyna pelajari dengan awak.

6. TUKAR GAYA HIDUP KE LEBIH POSITIF
Awak jarang membaca? Awak banyak hutang? Awak selalu tertekan? Semuanya kita akan selesaikan sama-sama.

Contact lyna dgn segera kerana lyna membuka peluang untuk 10 orang sahaja kali ini untuk di bimbing hingga berjaya menjana 4 hingga 6 angka atau sebanyak mana yg awak suka, asalkan awak bersungguh-sungguh & fokus!

Your bisnes partner;
Lyna
Shaklee Tangkak, Segamat, Johor,
Malaysia
019-6800226/014-9695642
*Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee*
Hanya RM69 + postage memberkit RM11 ⤵⤵


 

 

 

 

 
 



Wednesday, May 10, 2017

BACK ON TRACK

Assalamualaikum,

Dah lama tak jengah blog ni..bersawang betul!
Bz sangat...sampai tak sempat nak hup-date (ke malas nak update? huhu)

Ada ni...sejak anak darjah satu ni...
mommy working hard on everything..hukhuk.

Mulai bulan Feb 2017, mommy dah 'back on track' start semula bizz Shaklee yang terkandas tahun lepas *nangis lagi* :'(
Lepas pergi Shaklee Conference 29 April aritu..rasa sangat² rugi sebab tak konsisten buat biz Shaklee betul².Ramai yang dah berjaya..asbab FOKUS betul2 buat biznes ni.Aku je yg tersadung...eh? ke ramai lagi?

Jauh ni nak berlari ni...

Sebelum mami citer lebih lanjut tentang biznes Shaklee..jom la kita ‘throwback‘ gambar Nabeela 1st day ke sekolah Januari 2017.Sume utk kenangan kakak nanti.Sorry, gambar tak banyak...janji ada :D

lepas ni banyak la iklan SHAKLEE kt blog ni yer..Uols must redhooo ;)

Live well, be well
Lyna 💜
Shaklee Tangkak, Segamat, Johor
Seluruh Malaysia 😊

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...