Saturday, April 5, 2014

5th Wedding Annivesary lina&man..

Assalammualaikum...
Pejam celik..pejam celik...dah 5 tahun usia perkahwinan mummy&daddy...
Berkenalan pd bulan Julai 2007....masa tu kitorang bekeje as a salesman&salesgirl kt Sykt Jualan Kereta Import.... Heehee....-rahsia-
Pastu bertunang pd 22 Disember 2007 [besday aku yg ke 23] gile tak mude ai kan?
Rezeki nak berumahtangga.. pat la keje govmen...aku berhijrah ke Putrajaya.
Beberapa bulan pas aku ke Putrajaya...my future husben aku ni pon ikut la pindah ke sana jugak...cari koje kt sana...
Zaman bertunang kitorang tak macam pasangan len...tak mewah...takde kereta...turun naik bas..share makan2...sama2 xde duit.Kumpul duit nak kawen dan bli kereta...[sedih ko ble ingat balik zaman nih]

Finally...Feb 2009 baru ktorg dpt pe yang ktorang hajatkan....muncul la JLK7xxx kami skrg nih....sehinggakan kami bernikah pd tarikh hari ini...

3 April 2009 lebih kurang jam 5:30 ptg.
[Rasa nk nangess pulak buka cte lama...]
Masa nikah x nanges ponnn...skrg plk rasa sebak...[mengadakan?!] coz ble throwback...mcm2 dugaan dh kami lalui...susah senang...suka duka...tambah lg...5 tahun pkahwinan Allah dh kurniakan kami 3 amanah -nabeela,nadeera,nadhif-

4 April 2009 - persandingan kami di Segamat bertemakan turqoise blue..

5 April 2009 - majlis sambut menantu di rumah husben pulak di Labis...

Ala,nanti kte throwback la gambor la...maluuuuuuuuu...
Tp camtak pernah tepek atau citer tentang KISAH CINTA kami...cam tak pernah cerita kan???
Ble scroll2 entry lama... awat cam xde je....post berkaitan...wedding..love...hurmmmmmmm... musykil kat diri sendiri nih!!!

hmmmh, xpela... ni la 1st entry berkaitan LOVE STORY we all ok... nanti continue lagi ekk

# sedih..ada ke patut takde story tentang kami??? kejam sungguh ye mummy ni...


Berwalikan abang sebapa ku - Mohd Faizal


Pengapit - cik doll a.k.a Noradilah Othman


Nikah @ Masjid Jamek Segamat


Sanding @ Segamat
Suamiku..Tunggu diarak...

Berarak @ Majlis Bertandang ~payung over taw!!~

~Gambar lain...termasuk Majlis Malam Berinai tak bole hup load arr..sbb tak pakai tudung..masa tu lom ada keinsafan...huuhuu...nexxxt time cite2 tentang MAJLIS KAMI pulok ye~
Love my hubby & my family
^mummy nab&nad^

2 comments:

mamiraysha said...

Happy anniversary! Semoga bahagia hingga ke syurga.. Lagi banyak dugaan yang telah kita tempuh.. lagi lebih kita menghargai apa yang kita ada.. kan?

Norazlina Mummy said...

TQ mamiraysha...terima kasih krn sudi jln2 ke blog saya...
Jom follow blog saya =)

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...