Monday, September 15, 2014

WalimatulUrus : My BFF wedding

Assalamualaikum,



Memang aku rasa macam bermimpi semasa menghadiri majlis akad nikah, kawan yang aku kenal sejak berusia 13 tahun...seorang yang lemah lembut dan berbudi bahasa, sangat friendly & seorang kakak sulung yang bertanggungjawab terhadap keluarga.



Siapa dia?


Aku pernah 'mention' dia masa mula2 aku berjinak2 dengan dunia blog ni... [sini]


Cantikkan dia???
KAMI.. tumpang pelamin..bole gituw?

Geng2 Convent yang dapat hadir... [graduate 2001]
Selamat di ijabkabul~kan bersama En. Shukor

Dia lah Noradilah Bt Othman... Alhamdulillah, akhirnya bertemu jugak jodohnya. Semoga dila & shukor aman bahagia sentiasa dan kekal menjadi pasangan kekasih hingga ke Jannah. Amin.

# takde apa yang buat kita gembira..selain melihat orang yang kita sayang..bahagia!



No comments:

Tips cuba untuk hamil (TTC)

Assalamualaikum, Ada pasangan yang baru kahwin belum sempat honeymoon.. Dah dikurniakan anak (orang tua kata..bunting pelamin) Tapi ada se...