Friday, June 29, 2012

Diari mummy : celebrate Besday cik nabeela

Salam,

Mummy xde kesempatan nak update cite 'nabeela dah 2 tahun sekarang'...

Kami xde wat birthday party yang meriah cam tahun lepas...cukup sekadar mengingati 'hari yang paling bersejarah' dlm hidup kami sekeluarga.... =)

Menu birthday party beela sangat simple....yang penting ia dari 'air tangan' mummy sendiri..

Choc cheese cake, nasi goreng cina, bihun singapore, sup ayam, makanan ringan seperti nugget, fries, keropok2, buah pisang & puding... ok kot?! 

Teamu pon cuma jiran2 & kawan2 nabeela ;))

Yang penting nabeela happy..mummy happy tengok nabeela happy & excited.. =))

Excited tengok lilin.....

Tiup2..tp api tak padam..hahaha

Barbie cake...lg 3 bulan adik nak tema ape?

Dady tolong tiup..

Mumy tolong potongkan kek..


"happy besday to kakak.."

@Movie...Madagascar 3
Firsttime in our life..keesokan hari, kami bawak nabeela tengok movie..Madagascar 3 @ LFS 1 Segamat...Saje2 nak entertain dia..dalam proses nak jadikan dia seorang yang 'visual'..tapi agak payah..huuhuu...Bole x...cite lum separuh dia dah tidoq!!! hampeh...

Xpe2...next time bole bawak lagi...don't give up mumy&dady..cheers =)

Ok2..mummy ada keje ni... nak goreng bihun...sat g nak bersiap2 balik kampung hubby pulak...Roger n Out!!!



Mummy nab&deera ;))


No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...