Tuesday, June 19, 2012

~ Belajar membina blog ~

Salam,

Yuhuu....pg tadi mumy post tentang mumy lupa nak bawak 'breastshield' kan??Haahaa...Masalah tu dah pon selesai..
Waktu 'lunch' bergegas le mumy mengepam..Hasilnya Alhamdulillah! 6 oz...syukran ya! Allah..

Dalam pada 'tersiksa' sebab skip 'pumping' utk 1st & 2nd session..hati mumy rasa gundah gulana..sedih..keciwa..nak marah..sumer ada!!! huuhuu..biasak la..POMPUAN...sensitif lebeyh! Tu cite lain ari k..

Apa yang mumy nak citer sekarang..mumy dalam kursus 'membina blog'...heehee..mummy ni x la pandai sangat..wat blog pon ikut 'dannn' mummy..bila sempat update..kalau x sempat..'spider web' pon ade... (best gak klu I letak widget 'spider web'...haahaa) Pasal widget2 ni mumy x pandai...ikut suka hati mumy nak letak, nak tambah, nak buang...
Actually, mumy wat blog ni..tanya kawan2 & 'explore' sendiri..kelebihan mumy...mumy memang suka meng'explore'..belajar secara pro..hmmh...boring kowt...Tp, tujuan mumy masuk kursus ni sebab 1st nak tambah hari bilangan berkursus..ahaksss! jahat U.. 2ndly, mumy nak add-on ilmu ber'blogging'..x salah kan? Lagipon memang minat mumy ke arah ni.. "Menulis"..

Mumy ni jenis tak suka cakap terus terang.. (atas sebab xnak kecikkan ati orang) dan x suka jugak cakap belakang..Mumy kalau xsuka..mumy diaaaaaaaaaaaaaam jek.. Senang! Tak suka panjang2 citer..bla3..nanti lupa..So, pengubat hatinya ialah..mummy's diary..menulis...Dengan menulis hati mumy jadi tenang&lapang.Rasa macam kita sedang bercakap dengan 'seseorang'..hakhakhak~~

Ok2..time out...Next time kite ceciter lagi k? sebelum itu....

Mumy nak suggest kat kawan2 yang baru membina blog.. bole tengok link kat bawah ni..untuk serba sedikit tutorial bina 'belog' k..yg penting berani mencuba...ENJOY!

Mummy nab&nad ;-)

No comments:

Tips cuba untuk hamil (TTC)

Assalamualaikum, Ada pasangan yang baru kahwin belum sempat honeymoon.. Dah dikurniakan anak (orang tua kata..bunting pelamin) Tapi ada se...