Saturday, June 23, 2012

:: Si adik manis yang tersayang ::

Salam,


Sebelum mumy nak citer tentang nabeela yang kini berusia 2 tahun..mumy kena berlaku adil..sebab adik pon anak mumy jugak..


Adik baru je bangun tido..kena kejut dengan kakaknya..baik je bangun tido.. tersengih2..manisss je muka senyum nampak 'lesung pipit'! Adik sekarang berusia 8 bln 28 hari...lg 2 hari genap la 9 bulan.Perkembangan adik sekarang..dia dah merangkak, dah mula berdiri&berpaut cuba nak memapah dan dah ade 4 batang gigi.Kakak dulu 6 bulan dah tumbuh gigi..tapi kakak merangkak lambat..seingat mumy bulan ke 10 'plus'..Org lain dah berjalan kott?!


Mumy takde niat nak wat 'comparison' sebab setiap anak adalah individu dan mereka ada kelebihan masing2. Tapi si kakak ni bercakap awal..Baru umur 1 tahun 'plus'..macam2 patah perkataan dia dah sebut.Mumy dan dady jangkakan adik akan berjalan lebih awal dari kakak.Takpe, yang penting anak2 mumy membesar dengan sihat..tu dah cukup wat mumy&dady happy...


Sambil menaip ni..sambil adik memanjat2 mumy..siap kna taip 2x sebab kena 'delete' dengan adik..tu lom kakaknya 'join'..sbb tu mumy malas nak update blog time weekend...sbb jadual harian mumy kalau kat umah mmg pack! Xde masa nak mencoret =))


Ok, let's see..wajah 'baru' nadeera..


Happy besday to kakak!

Nampak x gigi atas saya? de 2 batang..besor pulak tuh..
2 batang kat bawah.. =)

Perangai pon macam2..dah pandai 'demand'...Ok, mumy nak layan anaks2 k.. Selamat tengahari dan selamat berhujung minggu semua..nanti mumy 'update' lagi..


Mumy nab&deera ;-)

No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...