Sunday, January 16, 2011

:: Kasih tiada penghujung_PART2 ::

Salam blogger,

Jumpa lg dalam 'kasih tiada penghujung'.....PART 2.

Kali ni nak cerita tentang kasihku terhadap nabeela...kasih seorang ibu kpd anaknya...
Pagi-pagi...kul 6.30...waktu bangun tido nabeela..x kira hari aku bekerja ataupun hujung minggu..(Aaaargh! sabo jek..) Tapi ble ingat semula, aku dah ada ANAK ok!!! Soooo,wake up!!!


:: Nabeela 6 months++ pandai meniarap ::

:: main laptop eh?tgk mr bean kt you tube ::
Kalau hari cuti...susukan, suapkan makan, mandikan nabeela...then, kul 10.00 lebih dia akan merengek nak tido semula pas bermain-main.'Time' tu lah aku mandi, basuh baju...kdg2 lom sempat wat keje lain...nabeela dah bangun.Aku akan hadapkan dia depan TV..bg dia permainan..selagi kita ada depan mata dia..dia xkan 'mengaruk'...kre mcmni la dia ckp... "Mummy..please don't leave me alone!!!!"

Tengahari...dah siap masak,cepat2 aku makan dengan daddy&atok nabeela...pastu sembahyang...baring lg...tgk movie ke...melayan nabeela bermain..sambil susukan dia...dia akan tertido sekejap.

Petang sudah.....mandikan nabeela lagi, suapkan makan...Sejak dia dah pandai meniarap&'menjalar' nih...tibe2 dah dok kt lantai..aduss..risaunya semua benda dia nk masuk mulut..dan dia gak semakin pandai ajak kita bermain.heehee...


:: Hey! Look at me ::

:: Here I come!!! ::
Nabeela bkn seorang bayi yg sukar dijaga....klu perut dia kenyang, tekak dia basah & mata dia segar...dia xkan mengaruk tanpa sebab..mungkin masa dalam pantang 30 hari...dia dah menguji kekuatan&ketabahan hati ku menjaga dia.Berulang alik ke hospital, x cukup tido, bermalam dia wad, makan minum x tentu........dan tak putus2 berdo'a dan berusaha untuk melihat nabeela kembali sihat seperti dia baru dilahirkan.

Walaumacamane susah sekali pon mummy jaga nabeela....nabeela tetap anak mummy & kesayangan mummy dunia&akhirat...You are always be my love forever..Cinta&Kasih mummy tetap utuh terhadap nabeela..sampai bila2...


:: Her Soft Toys ::

:: Makan puri carrot & labu ::

:: Aksi slps mandi ::

:: Ikut mummy&daddy jln2 ::

Love my baby forever;
~Mummy nabeela~


No comments:

Protein penting untuk mereka yang ingin hamil

Assalamu'alaikum w.b.t, Semua pasangan yang berkahwin mestilah nak dikurniakan cahaya mata kan. Tak kira la seorang atau ramai.. Itu...