Tuesday, September 8, 2015

Susu segar legend Tangkak & Segamat

Assalamualaikum,

Susu segar legend kembali lagi!!!
Ehh.. macam iklan kat TV x???



Siapa yang terliur? sape yang tak? ok, fine...susu ni selalunya anak2 kita yang terliur lebih. Tapi ada gak mak apak yg membesar tahun 90an pernah jumpa & rasa susu sedap ni.Tak minum susu? Takde masalah...sebab susu ni tak rasa susu sangat kecuali yang putih (asli).

So, ada yg nak minum sendiri? Atau nak jadi agen? Agen..saya prefer area Segamat dan berhampiran sahaja.Minimum borong 50 botol.


Kalau nak beli runcit2...
FREE DELIVERY sekitar TANGKAK (min 5 botol) Jangan pulak mintak 2 botol pastu mtk hantar..alamak! kena caj upah hantar kalau gitu..hmmmmh

Sekitar bandar SEGAMAT pulak (min 10botol) itu pon hujung minggu, set time siap2 dgn saya melalui whatassp 0196800226.


Hari2 saya melayan order customer. Bagi peniaga2 butik vendor ke, kedai runcit yg ada freezer ke, gerai makan ke, kantin..di alu2 kan sangat untuk jadi agen kami. Setakat ni permintaan memang tinggi sebab susu ni sangat 'rare'.

Agen kami setakat ni baru 2.. iaitu di kedai "thedirectors'' One Segamat dan Butik Vendor, Felda Maokil. No fussy agen (bukan taknak layan, tapi saya dah terkena... tak yah la cite) Tapi harap kita pat bekerjasama secara profesional. Kita jaga bisnes masing-masing.

Ok, thank you ;)

Susu segar legend

Harga runcit, untuk harga pukal minima 50-100 botol please contact me.


No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...