Sunday, September 20, 2015

Kisah disebalik kisah - International Youth Centre, Cheras.

Assalamualaikum,

Gambar2 masih HOT!!! sebab baru balik semalam dari kl-putrajaya.. Penat tak terkata..ni je..gambar2 yg sempat mumy amik.

Macam2 kerenah bawak askar2 ni berjalan..yg tak buat hal Razin jek.Behave aje kalau berjalan...macam mumy dia jugak..suka berjalan.huuhuu. Si kakak bella, muntah dalam kete, yang si kakak deera mengamuk @ bukan mengamuk la sebenarnya..kitorang dah masuk sebuah restoran (sempat la menjenguk IoI City Mall,Putrajaya) nak makan.Dah order konon nak dine-in..sekali dia menangissssssssss jekkk.. hilang plk sabo mak ayah dia ni ha. Trus ckp kt cashier, tolong kasi bungkus jek. Pgi parking, masuk kete..makan dalam kete on the way balik umah sepupu. Kitorang tak tido hotel..tido umah sepupu jer.

Tak sempat pon nak 'tawaf' IOI CITY MALL tu, sempat gi WEST WING aje... ok la, window2 shopping. Bukan bawak duit beriban pon nak shopping. Sajerrrr jalan2.



Sempat la jumpa 'my long lost friend' Sek Men Putrajaya Presint 8 dulu. Tak de la LOST, dah lama tak jumpa je...selalu je borak kat whatassp. Elyna. Suka tul dia tengok gelagat anak2 aku. Aku do'akan dia di murahkan rezeki cam kami.Aamin [tolong aminkan sekali yer]


Time to tantrum...
 

Di majlis perkahwinan sepupu mummy, [Asyraf & Wanah] Mereka ber4 ni 2pupu.Mumy dengan spupu2 rapat..jadi anak2 sepupu pon rapat la.

Mummy dengan kak sepupu..Annis..bukan kek nis =P


Mummy dengan spupu sepapat perempuan.Tapi bukan semua...
ada yg tak join..ada yg lom sampai..ada yang tak dapat datang. Panjang umur, nanti Wedding Farah kita buat 'perangai' lagi.
Free-style cara kami la...
Daddy jaga anak2 kat luar dewan...ngeeeeeeeeeeeeh

Susah nak di ajak bergambar atok nih.



Bergambar kenangan dgn pengantin secara beramai-ramai.Pukal je trus.Sebab kami ramai.
Nanti kang tak cukup masa..sampai waktu Isya' tak habis2..klu nak posing dgn satu2 keluarga.
Ada yg 'sound' suh kami buat "2 trip"...ehh! sukati kami la...as long as pentas/pelamin tu tak roboh..ok je pon. Sibukkk je ko! Over!!!! Janji kitorang happy.
Last but not least, gambar pengantinnya..mik gambar dari jauh jek.Tak larat sudahhhh.

Ok, tu aje...sok sek dari mummy yang dibawa dari KL & Putrajaya. Ok bye =)

-Back to bussiness-

No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...