Sunday, September 20, 2015

Ala2 Selendang @ Shawl Hanis Zalikha a.k.a Kek Nis

Picture for Inspirasi


Picture for Inspirasi 2



Picture for Inspirasi 3
Cantik je Kek Nis pakai Shawl ni kan..nak meleret bole...nak selempang slumber je pon bole... tapi yang ni "Long shawl ala-ala Kek Nis" Material Sifon di jamin sedap pakai [sebab aku pon cerewet bab tudung], Color2 menarik, Panjang 2 meter, Harga mampu milik!!!

Sape nak???

Angkat tangan!!! Ehh..tak nampak la.. kalau nak whassp je saya...Lyna 0196800226.

Coming soon..saya update gambar COLOR yang ada.Tunggu ya!

#mynewbusiness
#shawl
#scarf
#bizimummycarirezeki.

Thank You,
X by mummy nabeela X

2 comments:

Rizziela said...

saya pun ada beli selai..best gak..tp bila lilit x kemas plak

Norazlina Mummy said...

Rizziela.. keep practising.. sy pon dulu2 tak pandai pakai..tp sjak try halfmoon, segala shawl sy bole pakai dah..hiihii

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...