Wednesday, January 1, 2014

Nadeera go to skool with kakak....

Haaaaaaaaaah..tajukkk je dah gempaq...

Perasaan mummy...lagi la gempaq...

Sejak ari pendaftaran mumy dah excited tgk 'kak ngah' mumy nk skool....mcm comey jek...mcm kecik jekkk dah nk skool??? cakap pon peelatt lg..

Mummy ckp pening kpla mnyediakan keperluan dorg nak gi skolah...mana beg, tuala, baju mandi, tabung, pensil warna, baju, botol.... [mandian&bedak lupa nk beli utk taska..haahaa] serabut la katakan...waktu bangun pg pon lum sempat nak adjust...arini baru 1st day skool..mmg ar serabut..siap dah jln separuh jln...alamak! susu tertinggal kt umah...kwang3....ape la mummy ni..GELABAH PUYUH! puieeee!





















Masa masuk taska tu...nadeera leks je...maklum r..dah bese dtg...dia pon dah kenal ckgu2...cuma aku trasa lain bila aku blk waktu lunch deera xde kat umah [same la cm beela dulu 1st time gi skool] lama2 nanti biasa la.. Yg beshnya deera x nangis langsung bila aku tinggalkan dia kt skola.Agaknya hari2 dah ckp kt dia..kena gi skool...otak dia pon dah set.."ok! this is skool..." kot?! Aku mmg praktikkan sebelum dia tdo..atau masa mamai2 pagi tu remind dia ttg skola..selalu bg kata2 nasihat masa sebelum dorg tdo...actually, it's work!

Tinggal la razin..atok layan dia men sepak2...tp dia pny ligat x mo tdo..huh! x mo cte...len kali mummy cte r......................

K, that's all for today...

Diary 1/1/2014 ;)
Mummy nab&nad


No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...