Thursday, October 31, 2013

Mainan masak2 yg baru.........

Salam,

Mood mumy ok hari ni...pasal mlm td hepy tgk mainan masak2 'idaman' mumy... [bkn idaman anak2..] dah ada depan mata! dah lama mumy ushar2 benda alah ni..memey rezeki taw! Pak ngah dorg dtg hadiahkan untuk nadeera..smpena besday 2 tahun last month..huuhuu..terima kasih pak ngah + fiancee.. [ sengih sampai ke telinga..mumy dia!! ]

Tapi mumy yg fening..kat mna mumy nk susunatur bendaalah ni..hai..lambatnya progress nak wat play area..huhu... #&&%#@&(* Grrrrrrrrrr..

Layan jap gambor2 di bawah...
 
~NEW~ Kitchen playset..


Eceh2~ kononnya..


Nk angkut kemana lg yunk oiit..?


Masak sesedap taw kakak...
Kena ada ruang camni kottt.. tp kt 'celah' mana nk dbuat?

Ni versi...boy yg main?!! budak laki ni yg kecik ke? playset ni yg besau..haahaa... [abaikan]
Tp yg pasti anak2 aku main x tersusun camni...satu rumah berterabur cawan/periuk/belanga... phewwww...sabau jela..

Ok, nak tunjuk tu je..kehkehkeh..

#masih berangan nk buat play area utk anak2#

Smile ;)
Mummy nab&nad

2 comments:

mamaairis said...

Sebijik macam Airis punya...tapi laa nih periuk belanga entah kemana..tinggal dapo jek..hehehehe

I'm Alina said...

Heehee.... harus simpan msk kotak pasni...umo 5 thn sok kuarkn blk..set umah tu pon ade yg siap katil/sofa bagai tu...tp masih didlm kotak...bkn x bg main..dorg x pandai 'manfaat' kan lagi...

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...