Wednesday, July 25, 2012

Selamat berbuka puasa!!!

nini..ni...HariSalam,

Semalam takde idea nak masak apa..tp syukur atas rezeki yang Allah bagi..mula2 plan nak wat sardin masak kicap..tapi tak jadi sebab ada ikan kerisi..apa lagi..masak sambal+kicap ar...

Sawi goreng, Sayur lemak pisang ikan masin, Ikan kerisi masak sambal kicap & kurma serta air oren twister.
Alhamdulillah...kenyang jugak walau takde ayam golek, murtabak, nasi beryani..kan3???

Minuman sebelum tido - ESP+fresh milk+kurma+kismis+badam cincang blend sume..Jadi Milk shake ;))
Minuman special campur dengan ESP shaklee memberi tenaga sepanjang berpuasa & usaha untuk mumy meningkatkan production susu ibu ;-)

Hari ni..Hari ke-6 berpuasa lom tau lagi menu apa pulak..yang penting simple & berkhasiat..


Ikhlas;
Mummy Nab&Deera

No comments:

Protein penting untuk mereka yang ingin hamil

Assalamu'alaikum w.b.t, Semua pasangan yang berkahwin mestilah nak dikurniakan cahaya mata kan. Tak kira la seorang atau ramai.. Itu...