Wednesday, June 18, 2014

cerita pasal RAZIN lagi...

Hai! Saya hero mummy!


Berdasarkan gambar di atas.... dan Throwback entri yang lepas... Razin 1st step..

Nak 'belanja' korang tengok memori razin melangkah.. lupa la nak mik VIDEO.. sebab baru2 ni ada tengok video kat FB 'sehari 2 minit' ibu kepada TWIN GIRL videokan perkembangan anak dia...setiap 2 minit dia rangkumkan buat video...Sweet! [cari la sendirik..huuhuu] Sangat jeles! Sebab tak terbuat....

24 Jun 2014 Razin genap setahun.. InsyaAllah... Dia ramai kawan2 sebaya.. Bukan men ligat hero mummy yang sorang nih... daddy dia pon letih nak layan...kihkihkih
tapi dia ni manja! hurmmmmmmmmm... [it's my fault!]

Takde pe nak mengomel....

Just nak bagitaw mummy dah order kek 'FROZEN'.. [well, untuk kakak beela sekali] buat kat umah atok di Segamat.. InsyaAllah 28 Jun 2014.. datang ler...

Mummy loves U!
loves all my kids laaaa

No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...