Thursday, October 18, 2012

Sayang kakak :'(

Salam,

18/10/2012
Hari ni..xtaw la wt kali ke bpe..kakak dok kt opis dgn mumy..naseb bos xde ri ni =( leh cover ckit... Smlm kami bwk dia gi klinik pakar kanak2 Dr Er kt Muar...Dia demam skali pakej dgn batuk,selesema...doc kata mgkn ada 'bronchitis'...Kakak ni dah la dr kcik puas kna admit kt GH...31 hari kt wad baby..Mumy berdo'a jgn la admit lg :( Kami berkorban masa&wang ringgit demi anak..xpela, kami cba wt yg terbaik smoga beela sht spt biasa.

Smlm suhu bdn dia 38.6 dc..sambil2 tu ktorg nk tny pakar camne nk setlekn mslh batuk dia yg dah berlarutan slma 1 bln ni..Dr kata biasanya knk2 batuk 7-9 hari dah baik..lg la mumy&dady risau..Smlm dady jg dia "the whole day" Thanks dady krn sanggup amik cuti jg ank.Sbb ari sblm tu mumy dah MC..mumy demam ;( So mumy xpat nk amik cuti lg :'((
Mcm2 dugaan since atok pi mngerjakan haji ni.Xpe la, penghapus dosa kn?!
 

Child specialist clinic@Muar

Sempat main2 dlu b4 msk check up

;))

Dady yg penyabar...jg anak sakit...nabeela di nebuliser.Mudah2an ank mumy sembuh spt sblmnya.
Ble pg2 dtg umah BS tgk si Iz & Naufal xde..dia bosan agaknya xde kwn.."nak balik2..." katanya.Aku dtg umh BS kul 11 sbb tertinggal cooler beg..hmmh..tpaksa la amik..x sampai ati tgk dia nanges2.Ikut mumy dok opis..kul 1230 tpaksa cabut blk..kt umah mngarok nk tdo...tdo kn..kul 2 xbgun lg..last2 kul 3 tpaksa jgk kejut..bgun..angkat bwk pi opis..Allah huakbar! Penatnya...klu org x paham situasi aku org akn mngata kot?! Tbe opis nanges2 sbb x ckp tdo..skrg mumy tgh countdown pukul 5 ptg..nk jmpt adik plk...Hopefully mlm ni evrythg going well sbb dady duty mlm ni.Hrp2 mumy dpt jaga ank2 dgn baik.

~Mummy nab&deera~

No comments:

Protein penting untuk mereka yang ingin hamil

Assalamu'alaikum w.b.t, Semua pasangan yang berkahwin mestilah nak dikurniakan cahaya mata kan. Tak kira la seorang atau ramai.. Itu...