Thursday, November 24, 2011

We need Food!

Salam blogger,

Hari ni xde nak cerita bab2 serius....

Kadang2 tekak ni rasa mcm2 nak makan...then, timbul la idea resepi yg mcm2 jgk..hahaha... Meh! tengok koleksi gambar resepi 'macam2 ada' ku....

Kek Coklat Kukus..
khas untuk birthday mak yg ke 63 tahun... ;))

Sebelum kukus...

Setelah siap di kukus..

Hasil..selepas di 'decorate'..HAPPY BIRTHDAY mak!

Roti+Pizza...
resepi ni aku saja cuba2...kebetulan ada bahan2 dlm fridge..belasah jela..!
Sosej&mix vege

Roti Gardenia

Sos tomato & mayonis (xde keju..)

Sapu sos cili atau sos tomato pd roti...

Tabur semua bahan2 & bakar dlm BELVA magic cooker

SIAP! sedia utk d mkn..

Puding Roti
Roti lg..aku mmg peminat roti! Aku cari resepi ni kat myresepi.com utk wat minum petang ;-P
1st try...1st version...x sempat nak snap pic after siap di bakar...

2nd version...di kukus..aku modified ckit...
campur keju dan kali ni x letak fresh milk..tp aku letak susu pekat manis + air 1 gelas...
Lg sedap..x perlu letak gula.
That's all..next time upload lg pics favorite food saya..heeheeh..we need food...LOL!

No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...