Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2014

OBSESI : Superhero!!!

Tetibe arini macam nak cerita tentang SUPERHERO.. almaklum sejak anak bujang dah besor.. mumy mengajor dia tengok superhero lak...

[Instead asik tengok FROZEN & TANGLED (pengaruh kakak2) hmmmmh]

Ok, nampak gaya cam mumy jek yang OBSES tentang Marvel's superhero ni... mumy bukakan CD pastu mumy yg syok tengok..stakat ni yang 'melayan' mumy... Nabeela sorang jek.. Lagi dua orang tuh.. dah bosan nanti dorang tidooo.

Aku bukan la penggemar KOMIK Marvel ni.. kalau tanya husben & adik ipar lelaki aku tau la diorang. Tapi sejak aku kawin la aku mula tengok 'berjenis-jenis' superhero daipada MARVEL ni.. sebelum ni kenal SPIDERMAN jek.. sekarang ada Ironman, Thor, Hulk, Black Widow, Captain America.. ni sume dalam movie Avengers [Spiderman takde dalam AVENGERS..dia taknak join kot]





Aku masih ingat..aku dating dengan husben masa pregnant kan Razin seingat aku...masa tu perot memboyot.. pi tengok wayang MID-NITE movie kat LFS Cinema, 1 segamat... penangan citer Avenge…

Lawatan ke A'FAMOSA RESORT ALOR GAJAH

#throwback
Awal november aritu... Mumy, Dady teman kakak&adik pi rombongan skolah ke A'famosa Resort.. nak di jadikan cerita..2 minggu selepas tu.. Dady dapat surat pertukaran ke KEM PLKN JAYA GEMILANG sebelah je zoo & waterworld A'famosa Resort tu.. Kem tu memang kena masuk entrance A'famosa tu... So, bila masuk ctu dorang ingat nak gi mandi manda...
K, bukan nak cte tentang tu...
Just nak upload gambar2 kenangan semasa rombongan tu jek..
Bagus TASKA PERMATA KEMAS ni..rajin jenjalan.. tahun lepas pi Petrosains, KLCC. Banyak peruntukannya... dah nak abis sekolah pon dapat hadiah best2 lagi... [tu citer next entry]
Layan dulu gambar start dari dalam bas hingga le ke tempat mandi manda... Zoo??? Next entry la... Tp A'FAMOSA SAFARI memang best...close up tengok binatang2 liar & ganazzz.. tai takde la pat pegang ok.. Kiranya takde la ko tengok harimau jauh beribu batu dalam sangkar macam kat zoo2 lain ( yg pernah aku gi) So, far anak2 aku enjoy dan nak…