Wednesday, May 10, 2017

BACK ON TRACK

Assalamualaikum,

Dah lama tak jengah blog ni..bersawang betul!
Bz sangat...sampai tak sempat nak hup-date (ke malas nak update? huhu)

Ada ni...sejak anak darjah satu ni...
mommy working hard on everything..hukhuk.

Mulai bulan Feb 2017, mommy dah 'back on track' start semula bizz Shaklee yang terkandas tahun lepas *nangis lagi* :'(
Lepas pergi Shaklee Conference 29 April aritu..rasa sangat² rugi sebab tak konsisten buat biz Shaklee betul².Ramai yang dah berjaya..asbab FOKUS betul2 buat biznes ni.Aku je yg tersadung...eh? ke ramai lagi?

Jauh ni nak berlari ni...

Sebelum mami citer lebih lanjut tentang biznes Shaklee..jom la kita ‘throwback‘ gambar Nabeela 1st day ke sekolah Januari 2017.Sume utk kenangan kakak nanti.Sorry, gambar tak banyak...janji ada :D

lepas ni banyak la iklan SHAKLEE kt blog ni yer..Uols must redhooo ;)

Live well, be well
Lyna 💜
Shaklee Tangkak, Segamat, Johor
Seluruh Malaysia 😊

No comments:

Tips cuba untuk hamil (TTC)

Assalamualaikum, Ada pasangan yang baru kahwin belum sempat honeymoon.. Dah dikurniakan anak (orang tua kata..bunting pelamin) Tapi ada se...