Wednesday, May 20, 2015

Part 3: Gaun ala ELSA idaman Nabeela

Kalau baca post terdahulu [sini]

Sejak daripada baju tu siap 2 minggu sebelum Pak Ngah dia kahwin.. tak menyabar dia nak pakai.

At last, hari yg di tunggu2 pon sampai.. [sampaikan masa pak ngah nikah pon dia nak pakai baju tu..sangat over!]

Tempat : Tanjung Sedili, Kota Tinggi
Tarikh: 7&8 Mei 2015
Majlis Perkahwinan Rizal Rahmad [adik suamiku] dan Afidah Halizan.

Dengan ucapan, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat kalian berdua.

Layan piccas...........







Atas ni gambar family kecil kami..tengok la si boboy tak reti diam... mummynya baru nak berposing sakan..heehee.

Apa2 pon, kakak2 berpuas hati dapat sarung headband + gaun elsa mereka.
Tak sempat nak mik full piccas dorang posing ala2 elsa...takpe, next time bolekan??? Sure raya nanti pakai lagi buat baju2 tambahan..hikhikhik... =)

Thanks for reading ^___^

No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...