Thursday, July 24, 2014

28 Jun 2014 : My lil prince & princess birthday party

Birthday girl dengan costume ;)
Haiiiiiiiiiiiiii

Ni kan entry berkaitan dgn [post] ni.. 28 Jun lepasss kami menunaikan hajat nabeela... Best la buat besday..walaupon kecik2 jer.. Janji dorang pat potong kek.. gigih mummy memasak.. [ala, goreng mee&bihun, fries, nugget, coklat2, tembikai dan kuih muih...simple sesangat..] Thanks to atok sebab sanggup menolong mumy =)

Yang penting anak2 happy.. Suka tengok dorang SUKA!!! sape la mak bapak yang gembira tengok anak2 dorang sedih...ade ke? ade ke? Niat aku nak tempah KEK FROZEN sbb kakak minat sangat citer tuh..Alhamdulillah tercapai dah. Aku tempah sekilo jek dengan kawan spupu aku kat Segamat [umah mak] Aku tempah choc moist jek.. Sedap gak taw kek dia..menjilat jari tangan! heehuu....

Jom tengok piccas sekitar birthday party yang tak seberapa nih...
Small Party jek..dengan anak2 spupu ku..











Kek tu 'sharing is caring' Besday nabeela 22 Jun..Razin 24 Jun so celebrate 28 Jun 2014..Haahaa.. buat tema sekaligus kat ctu...huuhuu.. Jimat sangat....

# Semoga anak2 mumy semua dipermudahkan urusan hidup, diberikan kekuatan iman & taqwa kepada Allah serta berjaya menjadi manusia yang berguna di dunia & berjaya di akhirat kelak. Ini harapan mummy & daddy. Amiiin.



No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...