Wednesday, December 29, 2010

:: Assalamualaikum ::

Salam semua...family & friends,

Alhamdulillah...short & simple kata2 aluan dari saya kerana dengan jayanya telah membina blog a.k.a 'diary online' atas usaha sendiri. Saya sangat2 teruja nak membina blog ini kerana minat dlm bidang penulisan...ini cuma blog cerita-cerita peribadi..UPDATE aktiviti terkini selain Facebook & Twitter..heehee ;-)

Nantikan, coming soon...cerita2 kisah hidup saya, aktiviti bersama puteri kesayangan serta hubby yang sentiasa menyayangi saya dan juga blog2 perniagaan online saya.Apa2 pon..nantikan jelaaa... Huhuuh..

Serba sikit tentang diri...nama seperti yang kwn2 dah maklum...NORAZLINA BT SABRAN...panggilan kwn2 lina. Di lahirkan olen Puan Aftah Bt Hj Affan di Segamat, Johor. Dibesarkan selama 5 tahun di Kota Tinggi,Johor dan berpindah seterusnya bersekolah tadika di Segamat, Johor. Menyambung persekolahan di SK Dato' Wan Idris dan SMK Canossian Convent. Di tingkatan 4 berpindah ke SK Putrajaya (1)...Menyambung pelajaran di peringkat Sijil Pengajian Perniagaan di Politeknik Merlimau,Melaka dan seterusnya Diploma Pengajian Perniagaan (Pengurusan) di Politeknik Shah Alam.

Kini, berkhidmat dalam sektor kerajaan sbg Pembantu Akauntan dan menetap di Tangkak, Johor. Saya mendirikan rumahtangga bersama Razman bin Rahmad pada 3 April 2009 dan telah di kurniakan seorang cahyamata perempuan dan diberi nama Nabeela Raisya.

Setakat ini dulu serba sedikit ttg latar belakang diri saya...HoPe 2 c U soon dEaR..Enjoy a pics of mine :-p
:: Baby of Norazlina & Razman = Nabeela Raisya ::

 
:: with my lovely mom Pn Aftah bt Hj Affan ::
:: with hubby Razman Bin Rahmad ::No comments:

Promosi Hujung Tahun Vivix Shaklee!!!

PROMOSI VIVIX SAMBUNG LAGI?? Serius ke? Ehh,kenapa pulak tak serius??? Mesti la serius.. SERIUS shaklee nak bagi kita sihat & cantik &...