Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2014

28 Jun 2014 : My lil prince & princess birthday party

Haiiiiiiiiiiiiii

Ni kan entry berkaitan dgn [post] ni.. 28 Jun lepasss kami menunaikan hajat nabeela... Best la buat besday..walaupon kecik2 jer.. Janji dorang pat potong kek.. gigih mummy memasak.. [ala, goreng mee&bihun, fries, nugget, coklat2, tembikai dan kuih muih...simple sesangat..] Thanks to atok sebab sanggup menolong mumy =)

Yang penting anak2 happy.. Suka tengok dorang SUKA!!! sape la mak bapak yang gembira tengok anak2 dorang sedih...ade ke? ade ke? Niat aku nak tempah KEK FROZEN sbb kakak minat sangat citer tuh..Alhamdulillah tercapai dah. Aku tempah sekilo jek dengan kawan spupu aku kat Segamat [umah mak] Aku tempah choc moist jek.. Sedap gak taw kek dia..menjilat jari tangan! heehuu....

Jom tengok piccas sekitar birthday party yang tak seberapa nih...
Small Party jek..dengan anak2 spupu ku..










Kek tu 'sharing is caring' Besday nabeela 22 Jun..Razin 24 Jun so celebrate 28 Jun 2014..Haahaa.. buat tema sekaligus kat ctu...huuhuu..Jimat sangat....

# Semoga anak2…

Dating hubby&wifey : TRANSFORMERS 4 - AGE OF EXTINCTION

Assalamualaikum.... dah 13/7/2014 baru ler mami sempat nak update cerita bulan lepas... heehee... Gambar ni sebelum kejadian yang seterusnya.... Nabeela tu 'propa' jer... tukang teman beli tiket jek.. mumy & dady tgk mid nite taw... tunggu nak2 tido..atok temankan dorang.. mumy&dady berdating...huuhuu.. kejam ke x??? sekali skala hubby & wifey kna la ada time together... spy walaupon anak dah ramai.. still mcm org baru bercinta... ye tak?!
Dah tengok TRANSFORMER : AGE OF EXTINCTION???
Aku la orang paling excited... sampai nak ngajuk2 dengan hubby sebab dia kata "transformers ble2 bole tengok..." tapi seboleh2 aku nak elak tengok pada bulan puasa... Yela, free time kitorang malam je kot.. nanti nak TARAWIH, SAHUR bagai.. sanggup ke nak p wayang pada malam bulan puasa??? tak de koje den...

Berbalik pada TRANSFORMERS 4 tadi.... aku & hubby adalah peminat setia cerita ni.. rasa macam tak de apa2 setelah tengok cerita ni.. [takde efek langsung] yang be…

RINDUnyer....

Dah lama tak jengah blog kesayangan ni.. RINDU kat blog je pon..

sibok sangat dengan blog kesihatan I tu kan........... Ada banyak benda nak update..tapi tak sempat taw :(

Nanti kita UPDATE apa yg berlaku sehari sebelum bulan puasa aritu [28 JUNE 2014]

Jumpe lagi yer.... Thank U... muaaaaaaaaaaaaaaah :O