Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2014

PENTINGKAH SUPPLEMEN????

Salam,

Dah beberapa lama x update blog nih???heehee...bz..xde idea...biasa la tu..xde pe nk share..xde ko kata??? ada...new thing.... mst ko pk..aku ni on off..jap cte psal deco...skrg supplemen plk? no..no..no..bkn musim k...aku je malu nk update ttg deco umah aku skrg..yg blm de progress...heehee..InsyaAllah bln dpn ni ada progress......tp aku lum update ttg bilik stor umah yg aku dah kemas dah jd bilik simpan mainan anak2..walaupon x cantik.. dan xde deko2..tp aku puas hati..sbb lebih ok dr sblmnya... =D [nanti aku share...jgn kutuk taw!]

ok, berkenaan dgn tajuk post di atas...

sape yg follow mummynabeela ni..samaada di INSTAGRAM #LINASABRAN atau fb : NORAZLINA SABRAN..mst dah perasan...awat byk ttg post ttg SHAKLEE je??? YES! I'M NOW SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR.....skrg uol dah taw kan..jd pasni nk cari supplemen Shaklee bole cari I ok???ok x??
[klik blog ni nak taw lebih lanjut ttg produk Shaklee]

ada pekara nak dikongsikan...ttg pentingkah supplemen??? tak suka supplemen??

Ra…