Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2015

Konvokesyen Tadika Pasti 2015

Assalamualaikum,

Tahniah anak2 mummy..sebab dah BERJAYA habiskan pembelajaran bagi sesi 2015. Tahun depan sambung lagi yer..ni belum FINAL GRADUATION taw...

Nabeela ada setahun lagi sebelum FINAL year.
.
.
Nadeera ada dua tahun lagi untuk betol betol GRADUATION..heehee... =)










Alhamdulillah, selesai............................Panjang umuq, jumpa next year... Love Nabeela, Nadeera, Razin and apaknye sekali.. =D


- Al Kisah mummy nab & nad -

INSTANT SHAWL DUA MUKA @ArRana Shop

New!!! Instant Shawl Dua Muka

Material : Chiffon & Moscrepe

Colour : 2 colour

PROMOSI NOVEMBER 2015!!!

bukan RM50, bukan RM40...tapi..

RM30 termasuk postage taw!!!












Like FB page : Arrana Shop
Instagram : @arrana.shoppe
Untuk pembelian/sebarang pertanyaan : Whatassp +6019-6800226

SHAWL CHIFFON UPDATES!

Assalamualaikum,

Calling for #shawllover!!!!

Kat sini korang leh dapatkan shawl ala2 [inspirasi] kek nis a.k.a Hanis Zalikha.


Berikut adalah color shawl yang 'still available'!

Siapa yang suka something flowy, simple but nice...JIMAT..sehelaiselendang boleh digayakan pelbagai cara ikut kreativiti masing2.











Material : Quality Chiffon Saiz : 2 meter panjang (approx.) *tepi bersegi
*Jahitan kelim tepi **warna random Harga : RM 15.00  sehelai *postage RM6 sm /RM10 ss utk 1-3 helai
PROMOSI OKTOBER!!!! [SEMENTARA STOK MASIH ADA]

Beli 5 HELAI SHAWL KEKNIS PERCUMA POSTAGE TAW!
korang jangan mintak pulak "mana postage..takde pon?" memang nak kena....grrrrrr.


Kalau ada yang berkenan bole la whatassp kita cepat2.
JomWhatassp +60196800226

Follow INSTAGRAM : arrana.shop
FB PAGE: ARRANA SHOP