Skip to main content

Buat bisnes Shaklee sampai jadi!

Throwback..gambar² yang sempat lyna amik masa pergi Shaklee Convention 2017 di Sunway Hotel & Resort 29 April 2017.

Sepanjang perjalanan balik, terngiang2 pesanan Master Lyna Noh.. "Fokus3!!!"
Tu lar, dulu give up..
Sekarang menyesal :'D

Takpe, tak payah menyesal kesilapan yang lalu.
Jom kita sama-sama mendaki!
bila kita percaya..keajaiban pasti berlaku!
Percaya pada Allah, kerana dia pemberi rezeki & maha mendengar segala do'a hambanya.
.
.
.
Hari ini lyna nak ajak awak2 yang sedang mencari bisnes samada full time atau part time (cari duit poket tambahan) untuk sertai lyna & group dalam bisnes ni.

Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
#ireachfamily 😘

Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR. Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Nau'zubillah :(

Jadi lyna nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group lyna --->

1. COACHING ONE TO ONE

Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, leader dalam group #ireach akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN

Lyna & great leader #ireach akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat dalam lbisnes Shaklee.

3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN

Lyna sudah 4 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Lyna & group pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.

4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM

Lyna sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam.

5. MENTOR YANG POSITIF DAN PROAKTIF

Lyna pastikan ahli-ahli group lyna mendapat info dan tips terbaik. Oleh itu lyna akan sentiasa gigih berkongsi ilmu-ilmu yang lyna pelajari dengan awak.

6. TUKAR GAYA HIDUP KE LEBIH POSITIF

Awak jarang membaca? Awak banyak hutang? Awak selalu tertekan? Semuanya kita akan selesaikan sama-sama.

Contact lyna dgn kadar segera kerana lyna membuka peluang untuk 10 orang sahaja kali ini untuk di bimbing hingga berjaya menjana 4 hingga 6 angka atau sebanyak mana yg awak suka, asalkan awak bersungguh-sungguh & fokus!

Your bisnes partner;
Lyna
Shaklee Tangkak, Segamat, Johor,
Malaysia
019-6800226

*Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee*
Hanya RM69 + postage memberkit RM11 ⤵⤵

Comments

Popular posts from this blog

TIPS LEGAKAN SAKIT TEKAK AKIBAT SELESEMA

Assalamualaikum,

Sokk sekk sokk sekk sokk sekk..hmmmmmmmh....[selesema daaa]

Dah seminggu kot menghidap selesema [org kata selesema juga slh satu cara penghapus dosa2 kecil..kalau kita bersabar la] Kali ni, kami sekeluarga diserang virus selesema + batuk serentak.. yg lbh parah ble mak & husben 'jatuh' demam...bole gtu ayat??? Aku demam gak..tp 1 mlm jek..

Dari hari Rabu minggu lps sampai arini... mula2 sakit tekak jer...Perit sgt ko.. gigih...aku meng'google'..tips2 melegakan sakit tekak...

Antara tips mudah yang boleh diamalkan untuk melegakan sakit tekak dan batuk selain dari mengambil ubat batuk yang diambil di klinik/farmasi adalah :

1) Air limau + Madu – Ambil segelas air suam dan campurkan dengan perahan jus limau nipis. Tambahkan sesudu kecil madu lebah. Kalau dapat madu lebah yang ori tu lagi bagus. Amalkan minum air limau ni 3 kali sehari.

2) Asam Jawa – Campurkan satu sudu asam jawa ke dalam segelas air. Kacau dan biarkan seketika kemudian tapiskan. Minum …

Jangan lupa singgah makan di Ledang a.k.a Tangkak

Assalamualaikum,

Kami sekeluarga bukan la jenis suka makan luar..tapi sejak 4 tahun menetap di daerah Ledang ni, aku 'spot' beberapa gerai makan 'especially' waktu sarapan dan minum petang yang memang famous amos lar. Feberet kami laki binik minum petang @ 'mengeteh' bersama...

Kalau lalu Tangkak waktu pagi.. korang akan perasan ROTI CANAI TERBANG berhampiran surau anjung batu. Selepas exit tol tangkak.. kalau ke arah pekan tu sebelah kiri driver. Heee.. memang mabeles roti canai dorang. Sampaikan sesape yang menginap di Mawwadah Inn pon akan dapat token sarapan pagi kat situ.

Nasi Lemak Ayam berempah pulak kat depan SMK Tun Mamat di kedai makan 'PELADANG' kitorang panggil.. memang sodap! Tapi awal pagi lar.. kalau korang singgah kul 9-10 memang dapat saki baki rempah jer. Hikhik.. Nak2 kalau hari bekeje.. memang la cepat lakuuu.

Jom menge'teh' petang2... balik opis kalau ada masa.. singgah kedai mak teh.. berhampiran SMK TUN MAMAT jugak. Keda…

Rumah Peranginan Persekutuan - Federal Villa, Langkawi

Salam,
Hari ini mumy nak bagi sedikit info...mumy ni kalau bab bercuti semua nak berbajet! Janji bole jalannn..haahaa..tiket flight+hotel x sampai RM1,000 kott..So kesimpulannya, nak bercuti2 x semestinya kena ada banyak duit.. Yang penting bijak mengurus bajet yang ada..Hati mesti kena happy & tujuan utama  bercuti adalah untuk 'release tension'!!! huuhuu...
Kat sini mumy nak tunjuk korang hotel yang mummy check in @ Langkawi..khas utk kakitangan kerajaan..Jgn sia2kan kemudahan yang ada...Log on website nih : 
http://peranginan.bph.gov.my/

Di atas serba ckit, gambar2 yang di ambil ketika berada di Federal Villa...kadar yang dikenakan memang amat berpatutan.. so, ape kata korang cuba mohon kalau ada 'planning' nak bercuti di langkawi =)
Jenis2 bilik & Kadar utk semalam :- Bilik Suite RM 132.00
Bilik Deluxe RM 77.00
Bilik Standard RM 55.00

Beralamat di : Lot 1698, Pantai Tengah, Mukim Kedawang, 07000 Pulau Langkawi, Kedah Yang penting....kita ENJOY!
Mumy nab&…