Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2017

Buat bisnes Shaklee sampai jadi!

Throwback..gambar² yang sempat lyna amik masa pergi Shaklee Convention 2017 di Sunway Hotel & Resort 29 April 2017.Sepanjang perjalanan balik, terngiang2 pesanan Master Lyna Noh.. "Fokus3!!!"
Tu lar, dulu give up..
Sekarang menyesal :'DTakpe, tak payah menyesal kesilapan yang lalu.
Jom kita sama-sama mendaki!
bila kita percaya..keajaiban pasti berlaku!
Percaya pada Allah, kerana dia pemberi rezeki & maha mendengar segala do'a hambanya.
.
.
.
Hari ini lyna nak ajak awak2 yang sedang mencari bisnes samada full time atau part time (cari duit poket tambahan) untuk sertai lyna & group dalam bisnes ni.Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
#ireachfamily ๐Ÿ˜˜Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR. Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Nau'zubillah :(Jadi lyna nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group lyna --->1. COACHING ONE TO ONE Sekiranya awak serious…

BACK ON TRACK

Assalamualaikum,Dah lama tak jengah blog ni..bersawang betul!
Bz sangat...sampai tak sempat nak hup-date (ke malas nak update? huhu)Ada ni...sejak anak darjah satu ni...
mommy working hard on everything..hukhuk.Mulai bulan Feb 2017, mommy dah 'back on track' start semula bizz Shaklee yang terkandas tahun lepas *nangis lagi* :'(
Lepas pergi Shaklee Conference 29 April aritu..rasa sangat² rugi sebab tak konsisten buat biz Shaklee betul².Ramai yang dah berjaya..asbab FOKUS betul2 buat biznes ni.Aku je yg tersadung...eh? ke ramai lagi?Jauh ni nak berlari ni...Sebelum mami citer lebih lanjut tentang biznes Shaklee..jom la kita ‘throwback‘ gambar Nabeela 1st day ke sekolah Januari 2017.Sume utk kenangan kakak nanti.Sorry, gambar tak banyak...janji ada :Dlepas ni banyak la iklan SHAKLEE kt blog ni yer..Uols must redhooo ;)Live well, be well
Lyna ๐Ÿ’œ
Shaklee Tangkak, Segamat, Johor
Seluruh Malaysia ๐Ÿ˜Š