Skip to main content

Posts

Showing posts from 2016

Bawa anak anak mandi manda di Bayou Lagoon Resort, Melaka

Assalamualaikum semua,

22 Januari 2016 yang lepas mummy & daddy sempat membawa anak-anak bercuti 2 hari 1 malam ke Bayou Lagoon Resort Melaka (kira-kira sejam perjalanan dari rumah) tak jauh kan..sekadar nak mandi kolam jek sebab mummy beli 1 buku kupon Bayou Lagoon yang ada tiket buy 1 free 1. So dewasa beli 1 tiket harga RM22 dapat masuk 2 orang, kanak2 beli 1 tiket RM16 dapat dua tiket. Tapi, sebab kami guest hotel (dewasa sahaja) pat la mummy daddy pas masuk water park sampai check out..hiihii..Alhamdulillah!

Sebenarnya kami bukan la orang kaya nak bercuti selalu, last year school holiday kami tak bawak dorang jalan mana-mana, so ada rezeki lebih awal tahun ni..kami REWARD anak-anak kami yang baik2 belaka ni...nak 'happy'kan dorang disamping ajar asas berenang (daddy la ajar..mummy pon belajar jugak...haahaa).




Pas check in...tunggu solat asar dulu sebelum 'kecebhur....' dalam air.



anak-anak sume dah tak sabaq...







standard la...berterabur tuu..yang penting kita …