Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2014

MH370 @ nama sebenarnya 9M-MRO

Salam,

Sebenarnya...korang takkan dpt apa2 maklumat berbentuk spekulasi yg mnyebabkan 'rating' blog mummy menjulang ke hapee...heehee

Kat cni mummy cuma nak meluahkan rasa sedih & sayu yg bukan aje family member's crew&passenger... tetapi kami rakyat Malaysia & seluruh dunia berdukacita ttg kejadian MISTERI ini...cukup misteri bagi aku..dan sesiapa sahaja yg mengikutinya.. [aku xpernah jemu amik tahu]

Macam2 spekulasi kluar...kdg2 logik...yg x logik lagi melambak....huh!

Aku cuma mampu berdo'a semoga Allah memberi petunjuk... [sehingga kini 25 hari kehilangannya..petunjuk masih samar2] Semoga berlaku keajaiban..walaupon Perdana Menteri  Malaysia sendiri telah mengumumkan... "MH370 berakhir di selatan Lautan Hindi" [MH370 was ended in southern India Ocean] Sedih skali ble mendengar berita tuu....

Aku memang emosi la masa 1-2 minggu kehilangan pesawat ni...

menjadi tanda tanya..

terkenang kenangan ketika naik flight..

Jd risau..hairan..pelik.. sbb kejadian …

Kemas Rumah : Bilik 'pelbagai guna'

Salam,

Sebenarnyeee xtaw nak katogerikan bilik ni bilik ape... [stor merangkap 'bengkel' dady merangkap bilik mainan anak2] Sebenarnye kurg sesuai bilik mainan kt cni..tp NO CHOICE...dgn brg menan yg banyak..melambak2...sampai ke ruang tamu...Hurmmmmmmmmmm
Adalah, satu hari mummy rajin..masa tu dady keje...adik2 tdo..mumy&beela je r mengerjakan bilik comel tuh...haish...pening...kemas2 pastu sepah semula ='( nangesssssssssss woooooooooooo.. Tabah la wahai hati...








Ok, walaupon x cantek..x deco2 bagai...[xde mood ar..sbb byk sgt bnda yg x setle dlm umah aku ni..] just susun mainan kt ctu..pastu ltk tikar evamatic yg terlebih kt umah aku..tp aku puas ati la sbb dah de 'tempat khas'.... "Simulator" aka PS daddy duk hujung bilik tu coz jarang guna...heeheeh... ^^Kalu ade idea or cadangan...sgttt d alu2kan..sbb mummy da kekurgn idea..nangeeeeeeees lagik^^

P/S ** klu porch umah aku dah bertembuk kiri,kanan,depan..mmg plan nak buat ruang menonton utk tetamu kt lua…