Tuesday, June 19, 2012

Rumah Peranginan Persekutuan - Federal Villa, Langkawi

Salam,

Hari ini mumy nak bagi sedikit info...mumy ni kalau bab bercuti semua nak berbajet! Janji bole jalannn..haahaa..tiket flight+hotel x sampai RM1,000 kott..So kesimpulannya, nak bercuti2 x semestinya kena ada banyak duit.. Yang penting bijak mengurus bajet yang ada..Hati mesti kena happy & tujuan utama  bercuti adalah untuk 'release tension'!!! huuhuu...

Kat sini mumy nak tunjuk korang hotel yang mummy check in @ Langkawi..khas utk kakitangan kerajaan..Jgn sia2kan kemudahan yang ada...Log on website nih : 


Pemandangan pantai tengah
Bilik standard...yg tengah posing 'cantik' tu..anak2 sedara...
Swimmimg pool..namapak cam best...mumy x pat terjun ok...!
Fedreal Villa di bawah pengurusan Holiday Villa

Di atas serba ckit, gambar2 yang di ambil ketika berada di Federal Villa...kadar yang dikenakan memang amat berpatutan.. so, ape kata korang cuba mohon kalau ada 'planning' nak bercuti di langkawi =)

Jenis2 bilik & Kadar utk semalam :-
Bilik Suite RM 132.00
Bilik Deluxe RM 77.00
Bilik Standard RM 55.00

Beralamat di : Lot 1698, Pantai Tengah, Mukim Kedawang, 07000 Pulau Langkawi, Kedah
Yang penting....kita ENJOY!

Mumy nab&deera ;-)







3 comments:

Mezmuda said...

mcm best..bley try..thanks for info.

~NORAZLINA BINTI SABRAN~ said...

YUP...y not kan?

supermommapots said...

Mcm mana nak Apply ekk? Tak dpt masuk..hihi..kalau kita call guna gov id boleh tak?