Skip to main content

~ CARA UTK MEMESAN SET BERSALIN ~


 Cara2 nak memesan barang? 

- Boleh tengok gambar2 produk SET BERSALIN yang ada dalam blog ni @ klik kat’ title’ yang digemari ( cth: set bersalin NONA ROGUY)
-Kalau teringin nak membeli anda boleh menghantar email, PM melalui facebook saya atau hanya sms.
- Sila beritahu saya jenis produk yang dikehendaki.Sila tunggu sehingga kami membalas email anda untuk memastikan & mengesahkan stok barang ada.
- Selepas pesanan sesuatu barang ‘confirm’, sila buat bayaran kepada saya dalam masa 48 jam ataupun pesanan akan dibatalkan secara automatik.
- Sila hantar pengesahan bayaran melalui SMS,email atau PM di Facebook saya dengan maklumat diri yang lengkap untuk memudahkan proses penghantaran.
 Bagaimana untuk membayar? 

- Semua transaksi dalam Ringgit Malaysia sahaja (RM).
- Anda boleh menggunakan Online Banking Maybank2u atau ATM transfer (Maybank).
- Harap maklum bahawa bayaran melalui Interbank/Giro biasanya mengambil masa selama 24 hingga 72 jam hari bekerja.
 Penghantaran 

- Semua pesanan akan dihantar menggunakan PosLaju Courier Service atau Pos Express
- Pembeli perlu menanggung kos pengeposan.
- Setiap penghantaran beserta dengan ‘tracking code’, anda boleh menyemak dari website:
http://www.pos.com.my/
Saya tidak mengambil sebarang keuntungan dari caj pengeposan.
(Sila baca terma & syarat sebelum membuat pesanan)

 Terma & Syarat 

-Barang yang dibeli tidak boleh dipulangkan atau ditukar,sila buat pertanyaan terlebih dahulu sebelum membuat sebarang pesanan.

- Bayaran perlu diselesaikan dalam masa 48 jam hingga 72 jam selepas pesanan dibuat.
- Tidak dibenarkan membatalkan pesanan setelah ‘confirm’ dan pembayaran dibuat.
- Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kehilangan atau kerosakkan barang yang dipesan semasa penghantaran (tracking no. akan diberikan kepada pembeli).
Sila sertakan maklumat peribadi yang lengkap :-
Nama:
No telefon:
Email :
Alamat lengkap:
Barang/Produk:
Kuantiti :
 Sekian,Terima Kasih 

Comments

Popular posts from this blog

TIPS LEGAKAN SAKIT TEKAK AKIBAT SELESEMA

Assalamualaikum,

Sokk sekk sokk sekk sokk sekk..hmmmmmmmh....[selesema daaa]

Dah seminggu kot menghidap selesema [org kata selesema juga slh satu cara penghapus dosa2 kecil..kalau kita bersabar la] Kali ni, kami sekeluarga diserang virus selesema + batuk serentak.. yg lbh parah ble mak & husben 'jatuh' demam...bole gtu ayat??? Aku demam gak..tp 1 mlm jek..

Dari hari Rabu minggu lps sampai arini... mula2 sakit tekak jer...Perit sgt ko.. gigih...aku meng'google'..tips2 melegakan sakit tekak...

Antara tips mudah yang boleh diamalkan untuk melegakan sakit tekak dan batuk selain dari mengambil ubat batuk yang diambil di klinik/farmasi adalah :

1) Air limau + Madu – Ambil segelas air suam dan campurkan dengan perahan jus limau nipis. Tambahkan sesudu kecil madu lebah. Kalau dapat madu lebah yang ori tu lagi bagus. Amalkan minum air limau ni 3 kali sehari.

2) Asam Jawa – Campurkan satu sudu asam jawa ke dalam segelas air. Kacau dan biarkan seketika kemudian tapiskan. Minum …

Jangan lupa singgah makan di Ledang a.k.a Tangkak

Assalamualaikum,

Kami sekeluarga bukan la jenis suka makan luar..tapi sejak 4 tahun menetap di daerah Ledang ni, aku 'spot' beberapa gerai makan 'especially' waktu sarapan dan minum petang yang memang famous amos lar. Feberet kami laki binik minum petang @ 'mengeteh' bersama...

Kalau lalu Tangkak waktu pagi.. korang akan perasan ROTI CANAI TERBANG berhampiran surau anjung batu. Selepas exit tol tangkak.. kalau ke arah pekan tu sebelah kiri driver. Heee.. memang mabeles roti canai dorang. Sampaikan sesape yang menginap di Mawwadah Inn pon akan dapat token sarapan pagi kat situ.

Nasi Lemak Ayam berempah pulak kat depan SMK Tun Mamat di kedai makan 'PELADANG' kitorang panggil.. memang sodap! Tapi awal pagi lar.. kalau korang singgah kul 9-10 memang dapat saki baki rempah jer. Hikhik.. Nak2 kalau hari bekeje.. memang la cepat lakuuu.

Jom menge'teh' petang2... balik opis kalau ada masa.. singgah kedai mak teh.. berhampiran SMK TUN MAMAT jugak. Keda…

Rumah Peranginan Persekutuan - Federal Villa, Langkawi

Salam,
Hari ini mumy nak bagi sedikit info...mumy ni kalau bab bercuti semua nak berbajet! Janji bole jalannn..haahaa..tiket flight+hotel x sampai RM1,000 kott..So kesimpulannya, nak bercuti2 x semestinya kena ada banyak duit.. Yang penting bijak mengurus bajet yang ada..Hati mesti kena happy & tujuan utama  bercuti adalah untuk 'release tension'!!! huuhuu...
Kat sini mumy nak tunjuk korang hotel yang mummy check in @ Langkawi..khas utk kakitangan kerajaan..Jgn sia2kan kemudahan yang ada...Log on website nih : 
http://peranginan.bph.gov.my/

Di atas serba ckit, gambar2 yang di ambil ketika berada di Federal Villa...kadar yang dikenakan memang amat berpatutan.. so, ape kata korang cuba mohon kalau ada 'planning' nak bercuti di langkawi =)
Jenis2 bilik & Kadar utk semalam :- Bilik Suite RM 132.00
Bilik Deluxe RM 77.00
Bilik Standard RM 55.00

Beralamat di : Lot 1698, Pantai Tengah, Mukim Kedawang, 07000 Pulau Langkawi, Kedah Yang penting....kita ENJOY!
Mumy nab&…